Om företaget

Human Comforts vision är att genom kunskap och produkter av hög kvalité, bidra till en trygg arbetsplats för sina kunder och dess anställda. Human Comfort är ett av våra varumärken och grundades 2009. Sedan oktober 2020 ligger verksamheten under JL Comfort Group AB.

Vi är idag ett av de ledande företagen på marknaden inom Första Hjälpen och säker arbetsmiljö. Vi är ett expansivt företag och finns representerade över hela Sverige och Norge. Med hjälp av första hjälpen produkter av hög kvalitet i kombination med väl utformade livräddande utbildningar hjälper vi er att skapa en tryggare arbetsmiljö.

Våra kunder återfinns bland annat inom byggsektorn, verkstad, produktion och industri. I den offentliga sektorn jobbar vi mycket med förskolor, skolor, äldreomsorg, fritidsförvaltning och många tekniska förvaltningar men också landsting.

Produktområden

  • Specialprodukter inom första hjälpen
  • Livräddande utbildningar
  • Hjärtstartare
  • Ögonvård

Bytesgaranti

Vår populära bytesgaranti innebär att om du köpt för mycket av någon av våra produkter och inser att du skulle ha större nytta av något annat så byter vi ut dem. Håll bara koll på bäst före datum så produkterna inte hunnit bli för gamla.

Anpassning till Covid-19

Har du inte möjlighet att träffa oss på ett fysiskt möte ordnar vi gärna ett digitalt möte via Teams. Ni får möjlighet att berätta om er verksamhet och vi kan presentera oss själva och företaget samt visa upp våra produkter. Behöver ni varuprov som vi ska prata om på mötet kan vi ordna det också.

DIN TRYGGHET HOS OSS

Vi värdesätter det personliga mötet med våra kunder i deras egen arbetsmiljö. Som kund hos oss får ni en hög servicegrad med en dedikerad välutbildad kontaktperson.

Vi demonstrerar alltid produkterna så att ni får lära känna dem och dess användningsområden. Genom det personliga mötet på plats kan vi skräddarsy förslag på sortiment och livräddande utbildningar utifrån era behov och önskemål.

Vi tillhandahåller snabba och kostnadsfria leveranser och som kund har ni tillgång till vår bytesgaranti.

KVALITET

Vår kreativa utvecklingsavdelning jobbar med att förse våra kunder med nya innovativa produkter och användningsområden. Vi ligger ständigt i framkant i denna process genom att utforma, utveckla och designa vår egen produktportfölj med fokus på kvalitet och funktion.

Utvecklingen sker alltid i samförstånd med våra kunders behov och önskemål.

För att upprätthålla en hög kvalitets- och kunskapsnivå vidareutbildas våra medarbetare kontinuerligt inom produktsortiment och livräddande utbildningar.

MILJÖ

För oss är miljömedvetenhet en självklar och viktig prioritet.

Vid framställningen av våra produkter tar vi hänsyn till de viktiga miljöaspekterna utan att göra avkall på våra höga kvalitetskrav. Vi jobbar ständigt med att minimera användningen av miljöfarliga drivgaser, kemikalier samt ämnen som påverkar vår miljö negativt.

Vårt återvinningsprogram erbjuder er som kund att vi tar tillbaka tomma förpackningar som vi källsorterar och återvinner.